We doen nog meer…

Naast de behandelingen voor de speciale huidtypen en leeftijdsgroepen kun je bij Salon Oase tevens terecht voor de volgende behandelingen.

Ontharen
Ontharen voor vrouwen én voor mannen. Overtollig haar op de bovenlip, kin, bovenarmen, rug, benen, oksels en de bikinilijn is niet meer nodig.

Haar verwijderen kan op diverse manieren. Wij werken met body sugaring, klassiek harsen (Clean+Easy) en elektrisch ontharen.

Body sugar is een fijne techniek voor het verwijderen van de haargroei. De suiker plakt niet aan de huid, droogt niet in, er breken minder haren, ook zeer korte haartjes worden verwijderd en is zeer hygiënisch.

Paraffine spa
Heerlijke warmte therapie. Wij werken met de paraffine spa van Clean+Easy. Voor een ontspannend bad met warme paraffine die de huid omsluit en de warmte 10 tot 15 minuten vasthoud. De poriën van de huid openen zich waardoor de vochthuishouding in balans wordt gebracht. De behandeling is zeer geschikt voor gezicht, handen, voeten en lichaam. Warme paraffine heeft een helende werking o.a. voor mensen met artritis.  
Pedicure
Pedicure bij ons is anders dan je misschien gewend bent… Wij gaan voor resultaat. Dat betekent bijvoorbeeld dat we bij de eerste behandeling niet stoppen voordat deze écht klaar is – we kijken dan niet op de klok. We pakken de probleemzones grondig maar verantwoord aan. Na de eerste behandeling bespreken we wanneer je het beste terug kunt komen. Je voeten verdienen het om zich lekker te voelen.
Salon Oase is lid van  ProVoet.
Epileren
Samen overleggen we het mooiste model voor jouw wenkbrauwen. Vervolgens gebruiken we de beste epileer- en harstechnieken voor het mooiste resultaat.
Wimpers en wenkbrauwen verven
Uw wimpers en wenkbrauwen professioneel laten kleuren? We verven in diverse kleuren: zwart, blauw, lichtbruin en donkerbruin.
Vaporiseren
Vaporiseren reinigt en desinfecteert de huid terwijl vocht wordt ingebracht. Wij vaporiseren op basis van ozon en heerlijke kruiden.