Synergetische behandelingen op maat

Een behandeling op maat, die precies bij jouw huidtype past. Dat vind je bij de synergetische behandelingen van Jean d’Estrées.

Er zijn vier verschillende behandelingen.

Droge huid

Voor de behandeling van de droge gevoelige huid adviseren wij de synergetische behandeling voor de droge huid. 1 uur en 15 mintuten ontspanning voor een zichtbaar en langdurig resultaat. Met het serum en de spatelmassage hervindt de huid haar zachtheid en souplesse. De huid is daarna duidelijk mooier. De speciaal ontwikkelde thuisproducten voor de droge huid zijn van essentieel belang om het resultaat te behouden.

Gevoelige en intolerante huid

Voor de behandeling van de overgevoelige huid adviseren wij de synergetische behandeling voor de intolerante huid. 1 uur en 15 minuten ontspanning voor zichtbaar en langdurig resultaat. De huid is daarna gevoed, beschermd en gehydrateerd. Haar weerstand tegen schadelijke invloeden van buiten af is verbeterd. De speciaal ontwikkelde thuisproducten voor de gevoelige en intolerante huid zijn van essentieel belang om het behaalde resultaat te behouden.

Vette en gecombineerde huid

Voor behandeling van de vette en gecombineerde huid adviseren wij de synergetische behandeling voor oily en combined skin waarbij het purifying serum wordt gebruikt. Door deze behandeling hervindt de huid haar natuurlijke vet- en vochtbalans.

Voor de met acné bedreigede huid heeft Jean d’Estrées ook een professionele behandeling ontwikkeld: de purifying and deep cleansing treatment. Daarbij wordt een diepe reiniging gegeven met als resultaat een schone soepele verzorgde huid. De speciaal ontwikkelde thuisproducten voor de vette en gecombineerde huid zijn van essentieel belang om het resultaat te behouden.

Vochtarme huid

Voor de behandeling van de vochtarme huid adviseren wij de synergetische behandeling voor de vochtarme huid, waarbij een vochtherstellend serum wordt gebruikt en door een spatelmassage de droogte van de huid wordt verminderd en rimpeltjes en lijntjes vervagen. De huid hervindt zo haar natuurlijke vet- en vochtbalans. De speciaal ontwikkelde thuisproducten voor de vochtarme huid zijn van essentieel belang om het resultaat te behouden.