Philoderm

Uw huid is een kostbaar, maar zeker ook kwetsbaar orgaan. Een gezonde, goed verzorgde huid voelt zacht aan en is elastisch. Doordat de huid dagelijks wordt blootgesteld aan diverse (externe) factoren die deze zowel van binnen als van buiten kunnen beschadigen (zoals zon, wind, medicijngebruik, ongezonde voeding), is een gezonde dagelijkse verzorging onontbeerlijk. Philoderm heeft daarom een aantal basisproducten in haar assortiment die de huid voeden en verzorgen.

Philoderm AHA Peeling

De Philoderm AHA Peelings zijn peelings op basis van glyconzuur. Glycolzuur is het meest effective fruitzuur voor cosmetisch gebruik en heeft het vermogen heeft om diep in de huid door te dringen. De bovenste, verhoornde huidlagen zullen hierdoor afschilferen en er ontstaat een zachte, gezonde nieuwe huid. Door de celvernieuwing te stimuleren, zal de huid ook steviger worden.

Philoderm Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij met behulp van fijne, achthoekige aluminiumoxide kristallen dode huidcellen worden verwijderd. Door een met vacuüm gecreëerde lage druk worden de kristallen in beweging gebracht. Via het speciale handstuk bereiken de kristallen de huid. Dit maakt een microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van rimpels, littekens, pigmentvlekken en voor de verbetering van een door zon beschadigde huid. Door de behandeling zal de  celdeling in de huid versnellen, wat de aanmaak van collageen en elastine simuleert. De actieve werkstoffen die daarna worden aangebracht, worden beter door de huid opgenomen. het resultaat is een gladdere, stevigere en frisse huid.

Voor-en nabehandeling

Voor een optimaal resultaat van de microdermabrasie is het noodzakelijk om twee weken vóór de eerste behandeling te beginen met de Philoderm SkinCare producten.

Met deze voorbereiding is het resultaat van de microdermabrasie namelijk vele malen groter. De hoornlaag van de huid is door de voorbehandeling deels afgeschilferd, waardoor de peeling sneller door kan dringen tot de dieper liggende huidlagen.

Ook tijdens en na de microdermabrasie dient de huid goed verzorgd te worden met de Philoderm SkinCare producten. Door juist gebruik van de Philoderm SkinCare producten zal de huid sneller herstellen en kan eventuele pigmentvorming voorkomen worden. Wij stellen graag een individueel behandelplan met je op.