md formulations

Huidverbetering met medische precisie!
md formulations (medical doctors) is begin jaren 80 ontwikkeld voor dermatologen en was de allereerste productlijn op basis van glycolzuur die met een licentie van de Amerikaanse overheid ontwikkeld is. Inmiddels gebruiken miljoenen vrouwen en mannen wereldwijd deze producten.

Glycolzuur

Bij een salonbehandeling met md formulations, waarbij een peeling met 40% glycolzuur wordt gebruikt, lossen vijf tot acht laagjes dode huidcellen in één keer op. De combinatie van speciale salonbehandelingen en het gebruik van thuisproducten voorkomt een extreme opbouw van dode huidcellen.

Glycolzuur is naast een superieure moisturizer (vochtverbinder) voor de huid een fenomenaal huidvernieuwingsproduct. Het verweekt dode huidcellen van de bovenste huidlaag, waardoor de huidstofwisseling verbetert. Ook zorgt het voor een verdikking van de lederhuid. Dit resulteert onder meer in het verfijnen van de lijntjes en de huidtextuur. Het geeft verbetering bij acné, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen en een droge schilferige huid. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans. En die effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar!

Andere essentiële ingrediënten:

  • Vitamine A, C & E. Dit zijn allemaal antioxidanten. De zeer hoge concentraties hiervan zorgen voor een optimaal resultaat.
  • Q10 is een belangrijke energieleverancier, maar ook een antioxidant. Q10 revitaliseert de huidcel en helpt het verouderingsproces te vertragen.
  • Salicylzuur een BHA (Beta Hydroxy Acid) gaat verhoorning tegen, wat een zeer doeltreffend effect heeft bij de acnégevoelige huid.

md formulations: de voordelen

  • 90% van de gebruikers ziet binnen twee weken verandering van de huid.
  • Doordat glycolzuur de kleinste molecuulstructuur heeft, kan het diep in de huid doordringen en zorgt daardoor voor huidverbetering van binnenuit.
  • De unieke glycolzuurpeelings lossen 5-8 laagjes dode huidcellen in één keer op. Het resultaat is direct voelbaar.
  • Een uniek vier stappenplan (reinigen, corrigeren, hydrateren, beschermen) voor thuisgebruik zorgt voor een verdere effectieve aanpak van je huidproblemen.
  • md formulations heeft een passende oplossing voor ieder huidprobleem.
  • Alle producten van md formulations zijn vrij van geur- en kleurstoffen en de gelaatsproducten bevatten geen minerale oliën.
  • md formulations is niet op dieren getest.

 

Behandelplan Behandelplan
De glycolzuurbehandelingen worden in een kuur van zes weken aangeboden om het beste resultaat te behalen.