Anti-aging behandelingen

De anti-aging behandelingen van Jean d’Estrées gaan de effecten van het ouder worden effectief tegen.
Er zijn vier verschillende behandelingen.

Anti-aging (30/40) behandeling (prevention treatment)

Voor de behandeling van de 30/40 huid adviseren wij de antivermoeidheids-behandeling met chocola. Een plezierige behandeling met een geweldig resultaat voor alle vrouwen die een gladde, gehydrateerde en gestimuleerde huid willen.De combinatie van gember, vitamine C, soya en hyaluronzuur helpt de jeugdigheid van de huid te behouden. De thuisproducten van de 30/40 lijn zijn energiegevende anti-aging extracten. Deze zijn essentieel om het resultaat te behouden.

Anti-aging (40/60) behandeling (repair treatment)

De behandeling voor de 40/60 huid bestaat uit het stimuleren van de productie van collageen en elastine, onder andere met een heerlijk collageen masker. Daarna zijn rimpeltjes vervaagd, is de huid is strakker en is de elasticiteit behouden gebleven. Met de thuisproducten van de 40/60 lijn kun je in combinatie met de behandeling in 28 dagen een verbluffend effect waarnemen.

Anti-aging 3D-rides (anti-wrinkle treatment)

Deze behandeling is geïnspireerd op de beste technieken in de dermatologie om de tekenen van het ouder worden te vertragen. Deze behandeling combineert een twee-in-één peeling en geeft volume voor een gladder en jeugdig uiterlijk. De bijbehorende thuisproducten van de 3D-rides zijn van essentieel belang om het resultaat te behouden.

Anti-aging Elixer d’Or (unique anti-aging treatment)

Met deze salonbehandelingen brengen calcium en goud mineralen naar de cellen, voor het structureren van het weefsel en het verfijnen van de gezichtscontour. Een overwinning tegen de tijd. De thuisproducten zijn twee heerlijke 24 uurscrèmes voor de normale (verouderde) huid en voor de droge (verouderde) huid.